Partially Furnished Apartment Room For Rent At Lembah Jaya Industrial Park, Lembah Jaya

Monthly Rental
RM200
Type
Apartment Room
Furnishing
Partially Furnished
Preference
Male Muslim
Posted By
-NA-
Posted On
25 Aug 2021

Cari housemate/penyewa lelaki umur 30 tahun ke bawah.
NO ladies/female.

Keutamaan kepada mereka yang :
1) mampu bayar sewa sebelum atau tepat pada waktunya.
2) clean/hygene, sama-sama amanah menjaga keadaan rumah.

House info :
- kejiranan Melayu
- ada lif, cctv
- baru renovate kepada tandas duduk (rumah lain sini tandas cangkung)
- tekanan air kuat, syiok mandi
- baru cat satu rumah
- balkoni pemandangan KL City
- rumah tinggi, angin sedap
- parking motor dan kereta bebas
- bawah blok ada surau, kedai runcit, tadika Kemas, surau, dewan serbaguna, wakaf
- boleh jalan kaki je ke 99speedmart, mamak, kedai makan melayu dan indo
- sekitar rumah ada The Challenger Sports Centre (badminton, futsal, gym, dll), AEON Big Ampang, Bukit Belacan, Bukit Ampang (view tengok KL yang femes tu), dobi, bengkel motor dan kereta, dan banyak lagi lah
- dalam 10km leh sampai KLCC, MyTown, Pavilion, Tesco Ampang dan macam-macam lagi

Rental info :
- share bilik master (limit 2 orang)
- tak termasuk api dan air

Location :
https://goo.gl/maps/JWrkaxZCv3vLcUMx9

WhatsApp :
https://wa.me/60173536898

Thanks.