Unfurnished Condominium For Rent At Almyra Residences, Bandar Puteri, Bangi

Monthly Rental
RM1,100
Type
Condominium
Built-up
969 sf
Land Area
-NA-
Bedrooms
3
Bathrooms
2
Furnishing
Unfurnished
Preference
None
Posted By
Posted On
13 Nov 2020(active)

** PACKAGE SKIM SEWA BELI + HOC Campaign 2020 ALMYRA RESIDENCE BANDAR PUTERI BANGI **
# ZERO Downpayment
# ZERO bayaran progresif
# FREE SPA & Loan Legal Fees
# FREE Stamp Duty
# FREE Sewa Selama 24 Bulan

SKIM SEWA BELI @ RENT TO OWN『ALMYRA RESIDENCE BANDAR PUTERI BANGI』>> 5 Mins ke Tesco Bukit Mahkota, Bandar Seri Putra < <
(っ◔◡◔)っ ♥ Harga Sewa Bulanan RM1,100 (Termasuk Maintenance Fee) ♥

~ Sampai bila nak menyewa?
~ Mesti ada hasrat nak milik rumah sendiri kan?
~ Dah cukup la hidup sewa rumah orang lain, bayar utk orang lain tapi rumah bukan miliki anda!
~ Jika ambil SKIM SEWA BELI, sewa bulanan anda TAKAKN BURN macam tu je!! Menyewa sambil membeli!!!
~ Harga beli rumah akan DI-LOCK, tak payah risau harga rumah tu menjadi semakin tinggi pula!
~ Lagipun anda diberikan peluang utk DUDUK SECARA PERCUMA SELAMA 24 BULAN!!!

** Dengan Skim Sewa Beli (Rent to Own Scheme), memiliki rumah sendiri bukan lagi perkara yang sukar untuk dicapai **

Sila hubungi kami untuk maklumat selanjutnya :-
>>> Steven 016-315 1100(WhatsApp)
>>> Agnes 016-564 2624(WhatsApp)