Fully Furnished Room In Apartment For Rent At Pangsapuri Seremban Putra, Sikamat

Monthly Rental
RM250
Type
Room In Apartment
Furnishing
Fully Furnished
Security Deposit
-NA-
Posted By
-NA-
Posted On
12-Feb-19(active)

Hi everyone!

BILIK NO 3 UNTUK DISEWA.
LOKASI :
+ Apartment Seremban Putra

KEMASUKAN :
+ 1 Februari 2019 (or boleh arrange lagi..)

KEMUDAHAN :
+ Lif
+ 24 hours Security
+ Walking distance (Zeemart, 7eleven, kedai makan 24jam, Dobi, farmasi dan lain-lain)
+ Kebersihan kawasan apartment dijaga rapi oleh pihak pengurusan

DESCRIPTION RUMAH/UNIT :
+ Fully furnished ( 3bilik tidur, dining, dapur & toilet ) - seperti dalam gambar
+ Hanya 1 bilik seorang termasuk tuan rumah (saya).

DESCRIPTION BILIK NO 3 :
+ Fully furnished ( Kipas dinding, katil single size, tilam, bantal, lampu tidur, open wardrobe, meja kerja, kerusi, karpet... ) - seperti dalam gambar
+ Bilik paling kecil dalam rumah dan bertingkap

MY EXPECTATIONS UNTUK BAKAL PENYEWA :
+ Lelaki (or separuh lelaki pun boleh laa..)
+ Pembersih dan rajin membersih (bukan hanya dalam bilik sahaja)
+ Berkerjaya (tak nak ada isu tak boleh bayar dan sebagainya)
+ Bukan kaki parti liar, drugs addict or kaki perempuan bawak balik rumah.
+ As i'm not always home, so harap dapat cari penyewa yang dapat menjaga rumah ni macam rumah sendiri.

RENTAL ARRANGEMENT :
+ Sewa bulanan - RM250
+ Deposit sebulan - RM250
+ Deposit Utiliti (Air&Elektrik) - RM100
TOTAL = RM600

I'm Fendi btw. Contact me untuk tengok2 or survey.
STRICTLY NO CALL! WHATSAPP OR TEXT ONLY! As i didn't pick up strangers calls.
My number is +6 0107004134(WhatsApp) .
Ohh yaa! Just to be clear, saya pilih penyewa..so no booking. Application time till end of February. If tenants get to choose a place, so owners get to choose tenant. Fair kan? TQ Mudah.my :)